Snel en voordelig een taxatierapport nodig?

Wij leveren u binnen 5 werkdagen na opname van uw woning een zorgvuldig en deskundig opgesteld taxatierapport. Naast snel en voordelig, een gegarandeerd geaccepteerd taxatierapport zonder verrassingen.

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Met onze wizard vraagt u snel en gemakkelijk een taxatierapport aan, inclusief eventuele opties.

Gewenst rapport In de meeste gevallen heeft u een gevalideerd rapport nodig. Voor gevalideerde rapporten werken wij samen met zowel het NWWI als de Taxateursunie.

Waarde van uw woning Indicatoren hiervoor zijn de meest recente WOZ-waarde, de koopprijs van de woning zoals opgenomen in de getekende koopakte of de koop en/of aannemingssom of een vraagprijs van vergelijkbare woningen.

Postcode

Huisnummer

Toevoeging

Straat

Plaats

 

NWWI Taxateurs unieVastgoedcert NRVT NVM

Het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI) en de Taxateurs Unie, valideren (keuren) taxatierapporten van woningen van aangesloten taxateurs en ziet erop toe dat elke taxatie uniform en volgens duidelijke richtlijnen is opgesteld. Alleen taxateurs die aan de strenge kwaliteitseisen voldoen, kunnen zich bij het NWWI en de Taxateurs Unie aanmelden. De Register Makelaar Taxateurs van De Plaatselijke Makelaar voldoen aan deze kwaliteitseisen.