Over ons

De Plaatselijke Makelaar is sinds 2004 actief als landelijke NVM-makelaarsorganisatie. De Plaatselijke Makelaar is inmiddels uitgegroeid tot een landelijke makelaarsorganisatie met 4 vestigingen. Al onze makelaars zijn volledig gecertificeerd en zij beschikken over jarenlange ervaring.

Het concept van De Plaatselijke Makelaar stelt ons in staat om tegen een concurrerend tarief uw woning succesvol te verkopen, ook onder de huidige marktomstandigheden. Of, uw droomwoning te kopen zonder daarbij onnodige risico’s te lopen Met onze doordachte en transparante aanpak, plaatselijke bekendheid en deskundigheid zijn wij in staat uw woonwensen te realiseren. Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) Dit geeft u zekerheid, transparantie en kwaliteit.

U kunt bij ons terecht voor de volgende diensten:

Bij De Plaatselijke Makelaar staan uw wensen centraal.

De Plaatselijke Makelaar heeft een hoge klanttevredenheid. Continu werken wij aan een verdere verbetering van onze dienstverlening op basis van uw ervaringen. Transparante dienstverlening staat bij ons hoog in het vaandel. Klantervaringen presenteren wij derhalve op onze website.