Huis verkopen in IJsselstein

Bent u van plan om uw woning in IJsselstein te verkopen? De Plaatselijke Makelaar is een ervaren verkoopmakelaar (en aankoopmakelaar) in IJsselstein. Vanuit onze vestiging in Utrecht verkopen wij jaarlijks een noemenswaardig aantal woningen voor tevreden klanten. Zodoende zijn wij uitgegroeid tot specialist in de regio.

Tarieven van De Plaatselijke Makelaar

Voor het verkopen van uw woning bieden wij twee verschillende pakketten. Bij het Full-service pakket verzorgt De Plaatselijke Makelaar het gehele traject van de verkoop van uw woning in IJsselstein. Bij het Basis pakket verzorgt u zelf de bezichtigingen en de overdracht. Zodoende kunt u aanzienlijk op de kosten besparen, maar heeft u zelf ook meer verantwoordelijkheden. Bij beide pakketten kunt u rekenen op een persoonlijke makelaar die zich actief inzet voor de verkoop van uw woning.

Verkoopwaarde van uw woning in IJsselstein

Als experts in de regio kunnen wij bij een vrijblijvend bezoek aan huis bepalen wat de realistische verkoopwaarde van uw woning in IJsselstein is. Bij een dergelijke gratis waardebepaling heeft u ook de gelegenheid om alle vragen te stellen die u wenst te stellen over de diensten van De Plaatselijke Makelaar.

Uw woning verkopen in IJsselstein?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende en gratis verkooptaxatie van uw woning in IJsselstein. Een makelaar van De Plaatselijke Makelaar komt dan op korte termijn bij u op bezoek voor een persoonlijke kennismaking, waarbij de realistische verkoopwaarde van uw woning gratis en vrijblijvend wordt vastgesteld. Vervolgens is de keuze aan u of u tot verkoop van uw woning in IJsselstein via De Plaatselijke Makelaar wilt overgaan.