Aanvullende diensten Basis pakket

Wanneer u kiest voor ons Basis pakket kunt u onze dienstverlening uitbreiden met de volgende diensten.

Professionele foto's € 175,-

Ervaringcijfers tonen aan dat een goede (foto)presentatie van uw woning leidt tot meer bezichtigingen en een snellere verkoop. De Plaatselijke Makelaar werkt samen met professionele fotografen die schitterende foto’s van uw woning maken. Desgewenst kunnen wij ook “hoogte” foto’s van uw woning laten nemen; onze makelaar stelt hiervoor graag een prijsaanbieding op.

360° foto's € 75,-

Geven de potentiële kopers het gevoel om midden in de woning te staan, zelf door de ruimtes te bewegen en bieden een extra beleving van de verschillende ruimtes en details.

Video € 250,-

Een video op funda brengt de sfeer van uw huis en de directe omgeving over. Met een video kunt u inzoomen op de mooiste en belangrijkste aspecten van uw huis, zoals het uitzicht, de lichtinval of authentieke elementen. De online kijker ervaart zo de sfeer van uw huis optimaal en krijgt een voorproefje op de werkelijke bezichtiging.

Interactieve plattegrond € 75,-

Op basis van schetsen of reeds bestaande plattegronden zorgt De Plaatselijke Makelaar voor een interactieve 2D en 3D plattegrond van uw woning. De plattegronden worden zowel op funda, de website van De Plaatselijke Makelaar als in uw woningbrochure geplaatst. Plaatsing op funda is voor de termijn van 1 jaar.

Toppositie € 115,-

Plaats uw woning prominent bovenin de zoekresultaten van funda met gevonden aanbod. Onderzoek heeft uitgewezen dat deze tophuizen veel vaker bekeken worden, waardoor de verkoop ook veel sneller verloopt. Plaatsing op funda als Toppositie is voor de termijn van 1 maand.

NVM open huizen route € 55,-

De Plaatselijke Makelaar zorgt voor vermelding van uw “open huis” op de websites van funda en De Plaatselijke Makelaar. U begeleidt zelf de bezoekers.

Bezichtiging € 150,-

Als u heeft gekozen voor het verkoop Basis pakket maar toch de NVM makelaar wilt inzetten bij bijvoorbeeld een bezichtiging van uw woning omdat u bijvoorbeeld op vakantie bent. De prijs is per bezichtiging.

Inspectie en overdracht € 225,-

Op de dag van de feitelijke levering gaat u samen met de koper naar de notaris. De akte van levering wordt getekend en de koopsom wordt voldaan. Het is gebruikelijk om voor de overdracht nog eens met de koper door de woning te gaan, te bekijken of alles in orde is en de meterstanden te noteren. Dit wordt de inspectie genoemd. Onze makelaar begeleidt dit gehele proces en staat u bij!