Huis verkopen in Alphen aan den Rijn

Bent u van plan om uw woning in Alphen aan den Rijn te verkopen? De Plaatselijke Makelaar is een ervaren verkoopmakelaar (en aankoopmakelaar) in Alphen aan den Rijn. Vanuit onze vestiging in Utrecht verkopen wij jaarlijks een noemenswaardig aantal woningen voor tevreden klanten. Zodoende zijn wij uitgegroeid tot specialist in de regio.

Tarieven van De Plaatselijke Makelaar

Voor het verkopen van uw woning bieden wij twee verschillende pakketten. Bij het Full-service pakket verzorgt De Plaatselijke Makelaar het gehele traject van de verkoop van uw woning in Alphen aan den Rijn. Bij het Basis pakket verzorgt u zelf de bezichtigingen en de overdracht. Zodoende kunt u aanzienlijk op de kosten besparen, maar heeft u zelf ook meer verantwoordelijkheden. Bij beide pakketten kunt u rekenen op een persoonlijke makelaar die zich actief inzet voor de verkoop van uw woning.

Verkoopwaarde van uw woning in Alphen aan den Rijn

Als experts in de regio kunnen wij bij een vrijblijvend bezoek aan huis bepalen wat de realistische verkoopwaarde van uw woning in Alphen aan den Rijn is. Bij een dergelijke gratis waardebepaling heeft u ook de gelegenheid om alle vragen te stellen die u wenst te stellen over de diensten van De Plaatselijke Makelaar.

Uw woning verkopen in Alphen aan den Rijn?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende en gratis verkooptaxatie van uw woning in Alphen aan den Rijn. Een makelaar van De Plaatselijke Makelaar komt dan op korte termijn bij u op bezoek voor een persoonlijke kennismaking, waarbij de realistische verkoopwaarde van uw woning gratis en vrijblijvend wordt vastgesteld. Vervolgens is de keuze aan u of u tot verkoop van uw woning in Alphen aan den Rijn via De Plaatselijke Makelaar wilt overgaan.